Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Basilicum- eirolletjes (Pasen)

Aantal personen:

Ingrediënten

± 30 stuks:
1 witbrood
6 eieren
2-3 el mayonaise
2 el crème fraîche
1 el fijngesneden bieslook
1 el fijngesneden peterselie
zout en peper
basilicumblaadjes
plasticfolie

Bereiden

Laat 1 witbrood door de bakker in de lengte in plakken snijden, zodat er lange plakken ontstaan. Verwijder de korsten van 5 broodplakken en rol ze met de deegroller nog iets uit. Kook 6 eieren in circa 7 min hard, laten afkoelen, pellen en fijnprakken. Meng de eieren met 2-3 el mayonaise, 2 el crème fraîche, 1 el fijngesneden bieslook, 1 el fijngesneden peterselie en wat zout en peper. Bestrijk de broodplakken met het eimengsel. Verdeel hierover basilicumblaadjes en rol het brood vanaf de smalle kant op. Verpak de rolletjes in plasticfolie en draai dit stevig aan. Laat de rolletjes circa 2 uur in de koelkast opstijven. Snijd ze voor het serveren in dunne plakjes.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Taartje van korstdeeg met geitenkaas
Viscocktail
Terrine van lamstong en ganzenlever
Gevulde tomaat met asperges
Basilicum- roomkaasrolletjes (Pasen)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes